1 |
Mankevičienė, Audronė; Kerienė, Ilona; Česnulevičienė, Rūta; Maikštėnienė, Stanislava; Jablonskytė-Raščė, Danutė; Bliznikas, Saulius. Sveikų produktų gamybai aktualių augalų saugos ir kokybės gerinimas auginant ir perdirbant // Agrariniai ir miškininkystės mokslai: naujausi tyrimų rezultatai ir inovatyvūs sprendimai : mokslinės konferencijos pranešimai. ISSN 2029-6878. 2016, Nr.6, p. 12-14. |
2 |
Mankevičienė, Audronė; Kerienė, Ilona; Česnulevičienė, Rūta; Bliznikas, Saulius. Grikių kruopų paruošimo būdų įtaka fenolinių junginių ir mikotoksinų kiekio kitimui // Naujausios rekomendacijos žemės ir miškų ūkiui. ISSN 2029-7548. 2016, 2016, p. 16-17. |
3 |
Janavičienė, Sigita; Mankevičienė, Audronė; Kerienė, Ilona. Co-occurrence of type-B trichothecenes in spring wheat grain from different production systems // The Vital Sign: 10th International scientific conference " The Vital Nature Sign ": 19-20 May, 2016, Vilnius, Lithuania: abstract book/ Vytautas Magnus University. Instrumental Analysis Open Access Center; ; Editors Dr. Nicola Tiso, Dr. Vilma Kaštonienė. Kaunas : Vytauto Didžiojo Universitetas. ISSN 2335-8653. 2016, p. 131. |
4 |
Kerienė, Ilona; Mankevičienė, Audronė; Janavičienė, Sigita. Safety and Quality Improvement of Plants, Relevant for Healthy Food Production // The Vital Sign: 10th International scientific conference " The Vital Nature Sign '': 19-20 May, 2016, Vilnius, Lithuania: abstract book/ Vytautas Magnus University. Kaunas : Vytauto Didžiojo Universitetas. ISSN 2335-8653. 2016, p. 127. |
5 |
Kerienė, Ilona; Mankevičienė, Audronė; Česnulevičienė, Rūta; Janavičienė, Sigita. Mycotoxins in Lithuanian buckwheat grain grown under sustainable and organic production systems. // 3rd International conference on sustainable agriculture and environment: proceedings book, September 26-28, 2016, Warsaw, Poland., 2016. ISBN 9786059831956. p. 182-186. |
6 |
Kerienė, Ilona; Mankevičienė, Audronė; Bliznikas, Saulius; Česnulevičienė, Rūta; Janavičienė, Sigita; Jablonskytė-Raščė, Danutė; Maikštėnienė, Stanislava. The effect of buckwheat groats processing on the content of mycotoxins and phenolic compounds El efecto del procesamiento de granos de trigo sarraceno en el contenido de micotoxinas y compuestos fenólicos // CyTA - Journal of Food. Oxon : Taylor & Francis LTD. ISSN 1947-6337. eISSN 1947-6345. 2016, Vol. 14, Iss. 4, p. 565-571. DOI: 10.1080/19476337.2016.1176959. [DB: Global Health, Veterinary Science Database, Scopus, Science Citation Index Expanded (Web of Science), Chemical abstracts] [IF: 1.180; AIF: 2.326; Q3 (2016 InCities JCR SCIE)] |
7 |
Kerienė, Ilona; Mankevičienė, Audronė; Bliznikas, Saulius; Jablonskytė-Raščė, Danutė; Janavičienė, Sigita; Česnulevičienė, Rūta. The correlation of buckwheat grain phenolic compounds with resistance to mycotoxins // Proceedings of the 8 th International congress FLOUR – BREAD ‘15 10th Croatian congress of cereal technologists. Opatija. ISSN 1848-2562. 2016, p. 123-131. Prieiga per internetą: <http://www.llu.lv/sites/default/files/files/projects/WP2_Opatija_proceedings.pdf>. |