1 |
Taha Abdelhamid Alfa, Ahmed Mohamed; Casanova, Federico; Šimonis, Povilas; Jonikaitė-Švėgždienė, Jūratė; Jurkūnas, Marijus; Gomaa, Mohamed A.E.; Stirkė, Arūnas. Pulsed electric field-assisted glycation of bovine serum albumin/starch conjugates improved their emulsifying properties // Innovative food science & emerging technologies. Oxford : Elsevier BV. ISSN 1466-8564. 2022, vol. 82, art. no. 103190, p. 1-11. DOI: 10.1016/j.ifset.2022.103190. [DB: Science Citation Index Expanded (Web of Science), ScienceDirect, Scopus] [M. kr.: N 003] [IF: 6.600; AIF: 5.300; Q1 (2022 InCities JCR SCIE)] [Aut. ind.: 0.142] |
2 |
Taha Abdelhamid Alfa, Ahmed Mohamed; Casanova, Federico; Šimonis, Povilas; Jonikaitė-Švėgždienė, Jūratė; Jurkūnas, Marijus; Gomaa, Mohamed A.E.; Stirkė, Arūnas. Pulsed electric field-assisted glycation of bovine serum albumin/starch conjugates improved their emulsifying properties // Innovative food science & emerging technologies. Oxford : Elsevier BV. ISSN 1466-8564. 2022, vol. 82, art. no. 103190, p. 1-11. DOI: 10.1016/j.ifset.2022.103190. [DB: Science Citation Index Expanded (Web of Science), ScienceDirect, Scopus] [M. kr.: N 002] [IF: 6.600; AIF: 5.300; Q1 (2022 InCities JCR SCIE)] [Aut. ind.: 0.142] |
3 |
Kulbokaitė, Rūta; Jonikaitė-Švėgždienė, Jūratė. Poliaspartinių medienos dangų džiūvimo greitinimas naudojant katalizatorių - aldiminą // Chemija ir cheminė technologija 2022: Studentų mokslinė konferencija, 2022 gegužės 13 d., Vilnius. Vilnius : Vilniaus universiteto leidykla. ISSN 2538-7332. 2022, p. 125. (Vilnius University Proceedings, eISSN 2669-0233 ; vol. 22). DOI: 10.15388/CCT.2022. [M. kr.: N 003] |
4 |
Jonikaitė-Švėgždienė, Jūratė; Pastarnokienė, Liepa; Juknevičiūtė, Virginija; Makuška, Ričardas. Curing of epoxy resins by bio-based phenalkamines vs low-molecular-weight amines: study by DSC = Epoksidinių dervų kietinimo biologinės kilmės fenalkaminais ir mažamolekuliniais aminais tyrimas DSK metodu // Chemija. Vilnius : Lietuvos mokslų akademijos leidykla. ISSN 0235-7216. eISSN 2424-4538. 2022, vol. 33, no. 2, p. 54-63. DOI: 10.6001/chemija.v33i2.4709. [DB: Science Citation Index Expanded (Web of Science), Scopus] [M. kr.: N 003] [IF: 0.600; AIF: 6.900; Q4 (2022 InCities JCR SCIE)] [Aut. ind.: 0.250] |