1 |
Šalomskienė, Joana; Abraitienė, Asta; Jonkuvienė, Dovilė; Mačionienė, Irena; Repečkienė, Jūratė; Stankienė, Jūratė; Vaičiulytė-Funk, Lina. Changes in antagonistic activity of lactic acid bacteria induced by their response to technological factors // Agricultural and food science. Helsinki : Scientific agricultural society of Finland. ISSN 1459-6067. eISSN 1795-1895. 2015, vol. 24, iss. 4, p. 289-299. Prieiga per internetą: <http://ojs.tsv.fi/index.php/AFS/article/view/50936> [žiūrėta 2016-01-19]. [DB: Scopus, Science Citation Index Expanded (Web of Science)] [IF: 1.588; AIF: 1.846; Q1 (2015 InCities JCR SCIE)] |
2 |
Šalomskienė, Joana; Abraitienė, Asta; Jonkuvienė, Dovilė; Mačionienė, Irena; Repečkienė, Jūratė; Stankienė, Jūratė; Vaičiulytė-Funk, Lina. Natūralias antimikrobines medžiagas gaminančių pieno rūgšties bakterijų atrinkimas ir panaudojimo galimybės // Nuo lauko iki stalo - inovatyvūs maisto ir technologijų sprendimai : konferencijos pranešimų medžiaga, Kaunas, 2015 m. spalio 16 d. / Kauno technologijos universitetas. Maisto institutas, Lietuvos mokslų akademija. Žemės ūkio ir miškų mokslų skyrius. Kaunas : KTU Maisto institutas, 2015. ISBN 9789955675051. p. 26-28. |
3 |
Šalomskienė, Joana; Abraitienė, Asta; Jonkuvienė, Dovilė; Mačionienė, Irena; Repečkienė, Jūratė. Selection of enhanced antimicrobial activity posing lactic acid bacteria characterised by (GTG)5-PCR fingerprinting // Journal of food science and technology. New Delhi : Springer. ISSN 0022-1155. eISSN 0975-8402. 2015, vol. 52, iss. 7, p. 4124-4134. DOI: 10.1007/s13197-014-1512-6. [DB: Science Citation Index Expanded (Web of Science), Scopus] [IF: 1.241; AIF: 2.251; Q3 (2015 InCities JCR SCIE)] |